From Farm to Fork: Sustainable Food Systems(ERASMUS)
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 1900-ERASMUS-FFF |
Kod Erasmus / ISCED: |
14.3
|
Nazwa przedmiotu: | From Farm to Fork: Sustainable Food Systems(ERASMUS) |
Jednostka: | Wydział Geografii i Studiów Regionalnych |
Grupy: |
Przedmioty dla studentów ERASMUSA Przedmioty dla studentów programu ERASMUS, sem. zimowy |
Punkty ECTS i inne: |
6.00
|
Język prowadzenia: | angielski |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywne |
Tryb prowadzenia: | w sali |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/25" (w trakcie)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-01-26 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ CWW
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia wykładowe, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Małgorzata Pusz | |
Prowadzący grup: | Małgorzata Pusz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia wykładowe - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski, Wydział Chemii.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski, Wydział Chemii.