From Farm to Fork: Sustainable Food Systems(ERASMUS) [1900-ERASMUS-FFF]
Semestr zimowy 2024/25
Ćwiczenia wykładowe,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
| Przedmiot: | From Farm to Fork: Sustainable Food Systems(ERASMUS) [1900-ERASMUS-FFF] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zajęcia: |
Semestr zimowy 2024/25 [2024Z]
(zakończony)
Ćwiczenia wykładowe [CWW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
| Liczba osób w grupie: | 13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Limit miejsc: | 10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Prowadzący: | Małgorzata Pusz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski, Wydział Chemii.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski, Wydział Chemii.